Hoe TravelParfum Werkt Leggen Wij U Hier Uit

HET VERHAAL ACHTER TRAVELPARFUM
Elke maand genieten van een nieuwe geur of gemakkelijk meerdere geuren met elkaar afwisselen. Flesjes van 50 of 100ml maken het een kostbare hobby om steeds anders te ruiken. Wat nou als je kleine varianten van mooie, exclusieve parfums in de badkamer hebt staan? Voor elk moment een andere geur en makkelijk mee te nemen. Zo kwamen wij op het idee van TravelParfum.
EEN POCKET-SIZE PARFUM VOOR ONDERWEG
We houden van gemak, maar ook van luxe. Waarom kunnen we dit niet combineren? Heerlijk ruiken op ieder moment en steeds weer de vrijheid hebben om een nieuwe, exclusieve geur uit te kiezen. Voor een lief prijsje. Want vanaf € 13,99 haal jij jouw favoriet in huis met een stijlvolle Travel case. Als je vijf keer sprayt per dag, gaat een TravelParfum een volle maand mee. Dit maakt experimenteren met nieuwe, onbekende geuren een stuk makkelijker.
LEKKER VRIJ, ZONDER ABONNEMENT
Je bestelt zoveel TravelParfums als je zelf wilt. Al neem je er tien of je kiest elke maand een ander luchtje. We houden van vrijheid en daarom werken we niet met abonnementen. Zo zit je nergens aan vast en kies je jouw TravelParfum wanneer het jou uitkomt.
VIP MEMBER BIJ TRAVELPARFUM

Het fijne aan TravelParfum is dat wij mooie, exclusieve geuren beschikbaar maken voor iedereen. Wanneer je jouw reisflacon bij ons bestelt, word je onze VIP member en ben je altijd op de hoogte van onze acties en nieuwe producten.

Kies hier jouw damesparfum uit of bekijk ons assortiment heerlijke heren luchtjes.

BESTEL NU JOUW FAVORIETE PARFUM IN EEN LUXE REISFLACON!

Word VIP member en geniet van uw TravelParfum
Winkelwagen
Scroll naar boven
Cookieconsent met Real Cookie Banner